Antena Căutare

Parinti disperati! O fetita de 10 ani din Satu Mare a disparut de acasa in urma cu patru zile

A plecat spre casa duminica, dupa slujba de la biserica, dar nu a ajuns nici pana acum. Vivien, o fetita de 10 ani din Satu Mare, este cautata in disperare de catre parinti, dupa ce nu au mai vazut-o de patru zile. Parca a inghitit-o pamantul in drumul spre casa. Duminica a fost vazuta la Piata de Vechituri. Colegii de scoala spun ca au vazut-o prin oras si luni. Acasa nu e nici acum.

Nimeni nu stie daca a fugit de acasa, daca a fost rapita sau daca cineva a omorat-o. De patru zile, de cand fetita de doar 10 ani nu a mai ajuns acasa, familia ei nu mai are liniste.

Vivien a fost duminica la biserica cu nasa ei. Femeia a lasat-o in statia de autobuz. Totusi, traseul ei spre casa era destul de complicat.

Era ora pranzului. In drumul spre casa, Vivien a trecut podul peste raul Somes, a traversat aproape tot orasul si s-a oprit in zona Pietei de Vechituri. Acolo a fost vazuta 20 de minute mai tarziu. Acasa, insa, nu a mai ajuns. O zi mai tarziu, a urcat, impreuna cu alti doi copii, intr-un autobuz, la marginea orasului, si a coborat in celalalt capat, in dreptul unui hypermarket. Au vazut-o colegii de scoala.

Ca ar fi fugit de acasa este varianta cea mai plauzibila, spun cei care o cunosc. Cert este ca fata cu ochii verzi nu a aparut nici pana acum, iar parintii au impanzit orasul de afise cu poza fetei.

Vivien era imbracata cu o jacheta roz, pantaloni de blugi albastri si avea pe cap o caciulita alba. Dupa semnalmente, au cautat-o chiar si politistii.

Persoanele care pot furniza detalii sau informatii in acest sens sunt rugate sa apeleze numarul de urgenta 112 sau cea mai apropiata sectie de Politie.

Mama fetitei se teme ca micuta Vivien sa nu fi fost rapita de traficantii de persoane.

Specialistii straini avertizeaza: Romania ar putea fi lovita de un cutremur puternic, in acest an! ... Inca o saptamana fara alcool la volan! Guvernul a amanat aprobarea noului cod rutier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x