Antena Căutare

Fetița de doi ani, dispărută în județul Bacău, a fost găsită. Antonia dormea pe câmp, înghețată de frig

Antonia, fetița de doi ani, dispărută din curtea casei, dintr-o comună a județului Bacău, a fost găsită. În jurul orei 10:00, copila a fost văzută dormind pe un câmp din apropierea locuinței. Mama de 20 de ani a fost cea care a alertat autoritățile când nu și-a mai găsit fiica acolo unde o lăsase nesupravegheată. 

Antonia, fetița de doi ani, dispărută din curtea casei, dintr-o comună a județului Bacău, a fost găsită. În jurul orei 10:00, copila a fost văzută dormind pe un câmp din apropierea locuinței. Mama de 20 de ani a fost cea care a alertat autoritățile când nu și-a mai găsit fiica acolo unde o lăsase nesupravegheată.

Poliţiştii din Bacău au căutat o fetiţă de doi ani care a dispărut din curtea locuinţei, mama de 20 de ani fiind cea care a alertat autoritățile. Se pare că este nevătămată, însă a fost dusă la evaluarea doctorilor, scrie presa locală.

Știrea inițială:

”La data de 23 aprilie a.c., în jurul orei 20:00, poliţiştii din Bacău au fost sesizaţi, de către o tânără, de 20 de ani, din comuna Blăgeşti, judeţul Bacău, cu privire la faptul că fiica sa de 2 ani, a dispărut din curtea locuinţei, în cursul aceleiaşi zile”, au transmis, miercuri, poliţiştii din Bacău.

Fetița de doi ani, dispărută în județul Bacău, a fost găsită. Antonia dormea pe câmp, înghețată de frig

Potrivit acestora, fetiţa are înălţime 0,90 cm, 13 kilograme, ochi albaştri, păr şaten deschis, faţa rotundă, obraji proeminenţi, fără semne particulare.

La data dispariţiei, fetiţa purta o căciuliţă de culoare albastră, geacă de culoare roz, iar în picioare purta încălţări de culoare maro.

”Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea fetiţei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie”, au mai transmis poliţiştii.

Credit foto: news.ro; Facebook/Poliția Română

Apar detalii în cazul bebelușului mort în avion, în brațele unei străine! Fetița fusese dusă la doctor înainte de traged... Sebastian, unul dintre elevii olimpici din microbuzul răsturnat în Cluj: ”M-am trezit după 15 minute. Eram pe asfalt”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x