Antena Căutare

Fii primarului din Deta au fost trimisi in judecata. Ei sunt acuzati de utraj, loviri si violente

Fiii primarului din Deta si alti trei complici ai lor au fost trimisi in judecata. Ei sunt acuzati de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice, precum si pentru loviri si alte violente.


Anchetatorii au aflat ca Bogdan Roman, fiul mai mare al primarului, a atacat victimele cu o sabie, iar ceilalti agresori le-au imobilizat si le-au lovit cu pumnii.

Trei tineri au fost injunghiati, in urma unui conflict izbucnit, la sfarsitul lunii iulie, pe o terasa din centrul localitatii Deta. Agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman (31 de ani), fiul cel mare al primarului din orasul Deta, Petru Roman (PDL). Si fratele acestuia, Calin Roman (27 de ani), a fost implicat in scandalul de la terasa din centrul orasului Deta.

Imediat dupa atac, Bogdan Roman a disparut. El a fost dat in urmarire generala si a fost prins la Timisoara dupa sase zile in care a fost cautat de autoritati.

Citeste si Antena3

Al doilea caz de infectie cu virusul West Nile, confirmat la o batrana din judetul Constanta... VIDEO! Vrea sa cantareasca aproape o tona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x