Căutare Live

Fiica primarului din Deva, depistată pozitiv cu coronavirus. Ea a fost dusă la spital, la Timişoara

Fiica lui Florin Oancea, primarul municipiului Deva, a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Ea a fost internată, alături de tatăl ei, la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara. Soţia edilului şi băiatul lor au avut teste negative pentru coronavirus.

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a anunţat pe Facebook că fiica sa, în vârstă de 19 ani, a fost depistată pozitiv în urma testului pentru coronavirus. "Am primit în această după-amiază rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea. Soţia şi băiatul – rezultate NEGATIVE, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID – 19. Fata mea – din păcate, rezultat POZITIV - şi acum a ajuns alături de mine, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea”, a scris Florin Oancea. Sâmbătă, primarul municipiului Deva, Florina Oancea, administratorul public, Adrian David Nicolae, şi deputatul Lucian Heiuş au fost confirmaţi cu coronavirus, ei fiind transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara unde sunt trataţi.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Breaking News! Școlile rămân închise până după Paște...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri