Antena Căutare

Fiica primarului din Deva, depistată pozitiv cu coronavirus. Ea a fost dusă la spital, la Timişoara

Fiica lui Florin Oancea, primarul municipiului Deva, a fost depistată pozitiv cu coronavirus. Ea a fost internată, alături de tatăl ei, la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara. Soţia edilului şi băiatul lor au avut teste negative pentru coronavirus.

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a anunţat pe Facebook că fiica sa, în vârstă de 19 ani, a fost depistată pozitiv în urma testului pentru coronavirus. "Am primit în această după-amiază rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea. Soţia şi băiatul – rezultate NEGATIVE, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID – 19. Fata mea – din păcate, rezultat POZITIV - şi acum a ajuns alături de mine, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara. Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea”, a scris Florin Oancea. Sâmbătă, primarul municipiului Deva, Florina Oancea, administratorul public, Adrian David Nicolae, şi deputatul Lucian Heiuş au fost confirmaţi cu coronavirus, ei fiind transportaţi la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara unde sunt trataţi.

Sursa : news.ro

Bistriţa-Năsăud: Bărbat amendat cu 5.000 de lei, după un apel fals la 112 unde a anunţat că s-a întors din Italia şi are... Breaking News! Școlile rămân închise până după Paște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x