Căutare Live

Fiica uneia dintre femeile infectate cu coronavirus a fost la școală până ieri! „Mama minorei nu a comunicat că a fost testată”

56 de copii ar fi putut fi infecatți cu coronavirus, dintr-un foc! Un document exploziv demonstrează inconștiența și nepăsarea românilor în fața pericolului răspândirii virusului. Fiica unei femei infectate a fost trimisă la școală până ieri, în condițiile în care mama ei aștepta să afle rezultatul testului COVID-19. A fost pozitiv!

Fiica uneia dintre femeile infectate cu coronavirus a fost la școală până ieri

Profimedia

Revoltă în rândul părinților elevilor de la Școala Gimnazială numărul 56 din București.

Un document publicat de Libertatea dezvăluie faptul că fiica unei femei infectate cu coronavirus, care învață la clasa IC, a fost la școală până ieri, iar femeia n-a anunțat că este suspectă ori că a fost testată pozitiv.

Ăștia sunt plămânii unui pacient infectat cu coronavirus! Radiografia arată efectele COVID-19 în organismul unei tinere de 33 de ani

55 de copii, posibil infectați cu coronavirus

Femeia este una dintre cele două persoane întoarse din Israel pe 29 februarie.

Școala anunță prin acest document că 22 de copii au intrat în contact direct cu fiica ei, care a fost la cursuri inclusiv ieri, 10 martie. Mai grav este faptul că, în aceeași sală, pe cealaltă tură, învață alți 33 de elevi, iar micuța a frecventat și un after-school aflat pe aceeași stradă.

Pacientul de la Spitalul Dimitrie Gerota bagă spaima-n Servicii! Fiul pensionarului MAI, infectat cu coronavirus, lucrează la SRI

Puteți citi mai multe despre acest subiect pe libertatea.ro.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Un avion de la Stuttgart, cu 97 de pasageri, a aterizat pe Aeroportul Sibiu/ Toţi pasagerii vor intra în izolare la domi...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri