Antena Căutare

Șofer din Suceava, filmat când face o depășire horror! Ce a urmat | VIDEO

Imagini şocante arată cum inconştienţa la volan pune vieţi nevinovate în pericol. În Suceava, un şofer a fost la un pas de a ucide într-o depăşire de infarct.

Când a fost apostrofat de ceilalţi conducători auto, șoferul vinovat a venit cu un răspuns halucinant: are asigurare la maşină şi este tot ceea ce contează, iar dacă moare cineva nu este o problemă. Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz, dar şoferul nu poate fi nici măcar amendat.

Sunt imagini filmate pe drumul naţional 17, în Suceava. Camera de bord a unui camion surprinde cum acest şofer intră în depăşire pe linie continuă. Şoferul unui autoturism de teren evită impactul în ultimul moment.

Mai mult, teribilistul aflat la volan nu pare să aibă vreo problemă că a fost la un pas de a provoca o tragedie.

O tragedie a fost evitată în acest caz datorită şoferului care a reacţionat prompt. Este pilot de raliu şi a ştiut ce să facă atunci când s-a trezit cu autoturismul în faţă.

După ce imaginile au apărut pe internet poliţiştii l-au identificat pe proprietarul maşinii. Un bărbat de 59 de ani care susţine însă că nu el s-a aflat la volan, ci un amic în vârstă de 33 de ani. Bărbatul riscă să rămână fără permis însă doar dacă îşi recunoaşte faptele ţinând cont că imaginile suprinse de amatori nu sunt omologate.

În primele nouă luni ale acestui au avut loc peste şase mii de accidente grave.

Cazul Caracal: Alexandru Cumpănașu a primit vestea ce schimbă totul! „Astăzi am primit confirmarea că...”... Horia Tecău se alătură celor care protestează faţă de defrişările ilegale: Sper ca natura să învingă de data aceasta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x