Antena Căutare

Decizie istorică a Bisericii! Finalul rugăciunii "Tatăl Nostru" a fost schimbat

Rugăciunea ta de seară nu va mai fi la fel, căci s-a decis modificarea textului din "Tatăl Nostru". Reprezentanţii Conferinţei episcopale italiene au anunţat că rugăciunea va fi schimbată, noua versiune a acesteia urmând să fie supusă aprobării Sfântului Scaun.

Rugăciunea ta de seară nu va mai fi la fel, căci s-a decis modificarea textului din "Tatăl Nostru". Reprezentanţii Conferinţei episcopale italiene au anunţat că rugăciunea va fi schimbată, noua versiune a acesteia urmând să fie supusă aprobării Sfântului Scaun.

Potrivit Mediafax, modificarea vizează doar un fragment de frază, mai precis "nu ne duce pe noi în ispită", care va deveni "nu ne abandona/ nu ne lăsa să cădem în ispită".

Noua versiune a cărţii liturgice folosite în serviciile religioase de Biserica Catolică, Missale Romanum, conţine modificări şi pentru alte rugăciuni şi trebuie aprobată de Vatican.

Conferinţa episcopală italiană, înfiinţată în 1971, este autorizată să stabilească norme pentru slujbele religioase.

Cruzime fără margini! Povestea Margaritei Gracheva a speriat lumea ,,am țipat și l-am rugat să nu mă rănească".&quo... Va fi haos în București! Angajații Metrorex intră în grevă generală pe termen nelimitat. Niciun metrou nu va mai circula...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x