Antena Căutare

Firea: Cetăţenii nu au niciun motiv de îngrijorare, furnizarea agentului termic va fi în continuare asigurată

Primarul general Gabriela Firea susţine că bucureştenii nu au motive de îngrijorare, după falimentul RADET, întrucât agentul termic va fi furnizat în continuare. De asemnea, toţi angajaţii RADET vor fi preluaţi de compania municipală Termoenergetica.

”Aş vrea de la început să fac precizări pentru bucureşteni şi angajaţii RADET. În ceea ce-i priveşte pe cetăţeni nu au niciun motiv de îngrijorare, furnizarea agentului termic va fi în continuare asigurată la parametri decenţi, normali, ne dorim la parametri superiori, pe măsură ce înlocuim din conductele care sunt vechi de 50 – 60 de ani”, a spus Firea, joi, în şedinţa Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Aceasta a preciat că activitatea de termoficare va fi preluată de compania Termoenergetica cea care va prelua şi angajaţii RADET.

”Salariaţii, în ziua în are-şi vor înceta activitatea la RADET, vor fi angajaţi automat la compania municipală Termoenergetica. Nu se va sista nicio zi furnizarea agentului termic”, a mai spus Firea.

Consiliul General dezbate, joi, situaţia RADET şi delegarea activităţii către Termoenergetica.


Sursa : news.ro

Acces rapid în nouă staţii de metrou prin intermediul unui nou sistem de plată a călătoriei – cu orice card bancar conta... Caraş-Severin: 20 de persoane evacuate, după un incendiu izbucnit la o conductă de gaze fisurată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x