Antena Căutare

Firea: Viteza de testare a pacienţilor din Bucureşti a crescut de la 120 de teste pe zi la 900 de teste/ Primăria Capitalei a investit, numai în aceste zile, 4 milioane de euro în aparatură şi echipamente de protecţie

Primarul general Gabriela Firea anunţă că viteza de testare a pacienţilor din Bucureşti a crescut de la 120 de teste pe zi la 900 de teste, după achiziţionarea de aparatură. Firea anunţă că Primăria Capitalei a investit, numai în aceste zile, 4 milioane de euro în aparatură şi echipamente de protecţie.

”Datorită aparatelor achiziţionate de Primăria Capitalei, viteza de testare a pacienţilor din Bucureşti a crescut de la 120 de teste pe zi la 900 de teste. Primăria Capitalei a investit numai în aceste zile, 4 milioane de euro în aparatură şi echipamente de protecţie pentru spitalele din Bucureşti”, a transmis, luni, Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acesteia, până în prezent ASSMB a achiziţionat echipamente şi dezinfectanţi în valoare de aproximativ 2,4 milioane euro.

De asemenea, a fost lansată procedura de achiziţie de alte echipamente şi dezinfectanţi în valoare de alţi 3,5 milioane de lei, iar în paralel, spitalele îşi fac propriile achiziţii.

Sursa : news.ro

Ordonanța militară nr. 6 din 2020, reguli noi pentru români! Raed Arafat: „Nu este vorba despre o internare forţată”... Ministrul Sănătăţii: La Suceava a fost o transmitere comunitară accelerată/ Considerăm că sunt peste 1.000 de persoane c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x