Antena Căutare

Fiul „adoptiv” al lui Becali a reușit să scape de sărăcie! A trăit într-un bordei de chiripici, dar acum trăiește în huzur și a devenit licean

A trăit într-un bordei de pământ, într-o sărăcie lucie, far norocul i l-a scos în cale pe latifundiarul din Pipera. Impresionat de drama copilului, Gigi Becali l-a ajutat  pe Marian Ursea, un băiețel de numai zece ani,  să se mute într-o casă nouă. De atunci au trecut cinci ani, iar copilul sărăc a devenit un adolescent în toată regula!

A trăit într-un bordei de pământ, într-o sărăcie lucie, far norocul i l-a scos în cale pe latifundiarul din Pipera. Impresionat de drama copilului, Gigi Becali l-a ajutat pe Marian Ursea, un băiețel de numai zece ani, să se mute într-o casă nouă. De atunci au trecut cinci ani, iar copilul sărăc a devenit un adolescent în toată regula!

Gigi Becali a fost atât de impresionat de drama lui Marian Ursea, încât a hotărât să-l numească pe băiat drept fiul lui adoptiv. „De acum, eu sunt tatăl tău, și n-o să-ți lipsească nimic!”, îi promitea Becali băiatului, imediat după ce i-a cumpărat o casă nouă cu 17.000 de euro cash.

Rămas în grija bunicii după ce tatăl s-a spânzurat, iar mama la abandonat, Marian Ursea a fost ajutat de afacerist în august 2012 să se mute împreună cu bunica într-o casă nouă.

Articolul continuă după reclamă

Un adolescent credincios

După ce a aflat că Marian este foarte credincios și foarte mult timp pe lângă biserică, Becali i-a cumpărat calculator, haine și mâncare și i-a angajat micuțului o bonă să-l îngrijească.

Sprijinul lui Becali, dar și al preotului din sat a făcut minuni cu orfanul din Breaza. Nu trece o zi ca Marian să nu le mulțumească celor care l-au ajutat, iar latifundiarul din Pipera se află în fruntea listei. „Cu ajutorul dânsului am ajuns la liceu și o să am o meserie. A fost tot timpul lângă mine, mă gândesc mereu la el, îi mulțumesc din suflet pentru ajutor”, a povestit Marian Ursea pentru bzi.ro..

Pentru că acum a rămas singur pe lume după ce bunica de 86 de ani a murit, lui Marian i-a mai rămas alături doar bona plătită de Becali. „Am fost alături de el împreună cu părintele din Breaza și cu ajutorul domnului Becali a depășit încet, încet acel moment. Avem emoții în prima zi de școală, dar sperăm ca pe viitor totul să fie bine pentru el”, a declarat femeia care are grijă de copil, Nicoleta Lungu.

Ministerul Educației anunță modificări la examenul de Bacalaureat! Care sunt NOUTĂȚILE!... REVOLTĂTOR! Peste 100 de kilograme de carne de pui, biscuiţi şi făină expirate, găsite de inspectori la firma care livre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x