Antena Căutare

Fiul interlopului "Butoane", audiat de procurori in cazul lui Chauncey Hardy

Zeci de persoane care au fost in noaptea in clubul in care Ionut Tanasoaia l-a lovit pe baschetbalistul american Chauncey Hardy, vor fi audiate de catre procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Giurgiu, informeaza Mediafax. Astazi, printre persoanele audiate s-a aflat si fiul cel mare al lui Octavian Grecu, zis "Butoane".


Scandalul in urma caruia Hardy a murit a pornit dintr-un motiv lipsit de logica, ar fi vrut sa danseze cu niste tinere. Baschetbalistul dansa alaturi de alti tineri, iar la un moment dat si-a pus sapca pe capul unei fete. Unul dintre tinerii aflati in club, nemultumit de gestul lui Hardy i-a atras atentia lui Ionut Tanasoaia, care l-a lovit puternic in barbie pe baschetbalistul american. Americanul s-a izbit cu capul de pardoseala salii de dans si a trebuit internat la spital. Acesta a decedat duminica, din cauza unui traumatism cranio-cerebral mediu cu hematom periobital drept.

Dupa 7 ore politistii din Giurgiu au avut un prim suspect: Adrian Tanasoaia de 25 de ani, membru al calnului "Butoane" din localitate. Acesta a fost retinut pentru 29 de zile, sub acuzatiile de lovituri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii publice.

Problemele pe care clanul Butoane le creeaza in municipiul Giurgiu sunt mai vechi si cunoscute atat de membrii politiei, cat si de politicienii locali. Cu toate acestea rezultatele nu s-au vazut, iar membrii clanului Butoane inca isi fac de cap in oras.

sursa: Jurnalul

VIDEO! O femeie talharita a reusit sa il prinda pe hot... VIDEO! Bebelus mort din cauza unui ginecolog, in Pitesti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x