Antena Căutare

Fiul lui Andrei Pleșu a fost reținut pentru trafic și consum de droguri! În timpul audierii, lui Mihai Pleșu i s-ar fi făcut rău

Fiul scriitorului Andrei Pleşu a fost reţinut azi noapte pentru trafic şi consum de droguri de către procurorii DIICOT Iaşi. Mihai Pleşu este acuzat că aproviziona o întreagă reţea de dealeri din acest oraş şi din Capitală.

Fiul lui Andrei Pleșu a fost reținut pentru trafic și consum de droguri! În timpul audierii, lui Mihai Pleșu i s-ar fi făcut rău Galerie
andrei plesu, mihai plesu, fiu, droguri

Fiul scriitorului Andrei Pleşu a fost reţinut azi noapte pentru trafic şi consum de droguri de către procurorii DIICOT Iaşi. Mihai Pleşu este acuzat că aproviziona o întreagă reţea de dealeri din acest oraş şi din Capitală.

Potrivit unor surse judiciare, Mihai Pleşu a spus în faţa anchetatorilor că se drogheză de 30 de ani, pentru că asta îl ajută „să cugete şi să filosofeze”. A respins însă orice acuzaţie de trafic şi cere să i se prezinte probe. Şi ceilalţi 7 suspecţi au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

Fiul lui Andrei Pleșu, acuzat de trafic și consum de droguri

Ordonanţa de reţinere a fost emisă cu încălcarea unor drepturi, susţine avocata lui Mihai Pleşu. Starea de sănătate a acestuia nu este bună, dar procurorii nu au ţinut cont. În timpul audierilor, lui Pleşu i s-ar fi făcut rău şi a cerut o ambulanţă, însă anchetatorii au refuzat.

„Deşi a invocat probleme medicale grave, existente de 5 ani de zile, şi aici mă refer la două infarcturi miocardice, stenoză şi un stent pe o arteră coronară, acesta nu a fost lăsat până la ora 22.30 să se întindă măcar şi nici n-a mâncat absolut nimic de la 6.30 dimineaţa”, a declarat avocatul lui Mihai Pleșu.

Avocata mai spune că, aseară, lui Mihai Pleşu i s-au luat probe de sânge, la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, fără să fie consultat înainte de un cardiolog.

Fiul lui Andrei Pleșu, acuzat de trafic și consum de droguri

Ieri dimineaţă, mascaţii i-au luat pe Mihai Pleşu şi pe iubita sa de acasă, chiar de lângă fiul lor de un an. Aveau informaţii că cei doi ar consuma droguri. Ba chiar i-ar alimenta cu substanţe interzise şi pe alţii, în general tineri care frecventau petreceri tehno din Bucureşti şi din alte oraşe.

Polițiștii de la antidrog au decis ca Mihai Pleșu să fie dus la Iași, acolo unde au avut loc audierile în dosar. Iubita lui a fost lăsată în libertate, ca să aibă grijă de copil.

Procurorii spun ca Mihai Pleșu era principala sursa de aprovizionare cu droguri pentru dealer-ul din Iași. De altfel, locuința sa, din Sectorul 5 al Capitalei a fost perchezitionată în această dimineață de anchetatori. Mihai Pleșu ar fi recunoscut, spun surse din ancheta, ca este consumator de droguri pentru ca stupefiantele il ajuta sa se relaxeze.

Fiul cel mare al lui Andrei Pleșu şi iubita lui ar fi fost sub efectul drogurilor şi în faţa procurorilor, spun surse din anchetă. Iar femeia chiar ar fi alăptat în acea stare.

Plajele de pe litoral, pline de pachete cu droguri! Jandarmii şi poliţiştii patrulează la ţărm, elicopterele survolează ... Avocatul lui Mihai Pleșu a contestat toate procedurile procurorilor: „Nu ne-a fost prezentată nicio probă”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x