Antena Căutare

Fiul lui Bercea Mondial, Laurentiu Anghel, arestat preventiv pentru 29 de zile

Fiul lui Bercea Mondial, Laurentiu Anghel, va fi arestat preventiv pentru 29 de zile.



Laurentiu Anghel, unul dintre baietii lui Bercea Mondial, impreuna cu alti trei tineri au fost prins de politisti luni, ei fiind acuzati ca au talharit o femeie. Fiul lui Bercea le-a declarat senin politistilor ca nu are nicio legatura cu incidentul si ca lantul fusese furat de doi tineri pe care ii luase la ocazie si pe care nu-i cunostea. A fost contrazis, insa, chiar de unul dintre cei doi.

Politistii au inceput cercetarile, dupa ce o femeie a reclamat ca patru indivizi au atacat-o intr-un parc si au deposedat-o prin violenta de un lantisor din aur. Ulterior, cei patru au fost depistati in trafic pe DN 65, in apropiere de Pitesti, in autoturismul cu care calatoreau fiind gasit si obiectul furat.

Dupa incident, fiul lui Bercea Mondial a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Laurentiu Anghel a mai fost implicat intr-un incident in urma cu doi ani. El l-a calcat atunci cu masina pe prietenul unui consilier local din Slatina. Barbatul a avut nevoie de 90 de zile de spitalizare.


Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Cursuri pentru somerii cu studii superioare, intr-un proiect european de 500.000 €... Casa afaceristului Catalin Chelu, jefuita: S-a furat o pusca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x