Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:50Observator Special

ULTIMĂ ORĂ. Fiul lui Gheorghe Dincă s-a predat la poliție după ce a agresat mai mulți jurnaliști

Informație de ultimă oră, fiul lui Gheorghe Dincă, Daniel Dincă s-a predat la ecția 2 de poliție din București, după ce a agresat mai mulți jurnaliști în fața la CNA. 

Fiul lui Gheorghe Dincă s-a predat la poliție

Jurnaliştii România TV au fost agresaţi de fiul lui Gheorghe Dincă, pe stradă. Reporterul şi operatorul România TV au mers să stea de vorbă cu copiii lui Gheorghe Dincă, la ieşirea de la CNA, unde aceştia s-au plâns că familia lor este agresată după arestarea lui Gheorghe Dincă în cazul Caracal.

Fiul lui Gheorghe DINCĂ i-a luat la pumni pe jurnaliști în plină stradă, chiar la ieșirea de la CNA. Fiul lui Gheorghe Dincă a fost deranjat când reporterul România TV l-a întrebat despre cazul de la Caracal şi l-a lovit cu pumnii pe cameramanul postului de televiziune. De asemenea, a spart camera de filmare.

Ulterior, alţi jurnalişti ai fost agresati de copiii lui Gheorghe Dincă. Agresiunea a fost anunţată la 112 şi echipaje de ambulanţă şi Poliţie au intervenit la locul agresiunii.

Poliția Capitalei a anunțat, în urmă cu puțin timp, că fiul lui Gheorghe Dincă a fost dat în urmărire. Fiul lui Gheorghe Dincă este căutat pentru a fi audiat după ce a lovit mai mulți jurnaliști la ieșirea de la audierile de la CNA și a spart camerele de filmat ale operatorilor.

Recomandari