Antena Căutare

Fiul lui Gheorghe Dincă, urmărit penal pentru două infracţiuni de loviri şi alte violenţe, după ce a agresat jurnalişti; una dintre victime a avut nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale

Fiul lui Gheorghe Dincă este urmărit penal de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti, pentru două infracţiuni de loviri şi alte violenţe, după ce a agresat jurnalişti. Una dintre victime a avut nevoie de 2-3 zile de îngrijiri medicale.

”Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti au dispus la data de 20.12.2019 punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul Dincă Gheorghe Daniel sub aspectul săvârşirii a două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin. 1 C.p. şi art. 193 alin. 2 din C.p., ambele cu aplic. art. 38 alin. 1 C.p. (două persoane vătămate), acuzaţiile fiind aduse la cunoştinţa inculpatului, în temeiul art. 309 C.p.p”, a transmis, vineri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.

Potrivit procurorilor, în 17.12.2019, în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau în spatele Ministerului Comunicatiilor şi Societăţii Informaţionale din Bucureşti, inculpatul Dincă Gheorghe Daniel ar fi agresat fizic două persoane, lovindu-le în zona capului. Una dintre victime a avut nevoie de2-3 zile de îngrijiri medicale.

”În cauză faţă de inculpatul Dincă Gheorghe Daniel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti a dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile”, au mai transmis procurorii.

Mai mulţi jurnalişti au fost agresaţi, marţi, de fiul lui Gheorghe Dincă, la ieşirea de la CNA. După comiterea faptei, bărbatul a dispărut, fiind găsit de poliţişti câteva ore mai târziu.

Sursa : news.ro

VIDEO/ Timişorenii au rămas mască în clipa în care au văzut decorațiunile de Crăciun! Scena Naşterii lui Iisus a fost re... Sanitas: Nu vom accepta sub nicio formă modificarea modului de calcul a sporurilor salariaţilor pe care îi reprezentăm /...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x