Antena Căutare

Fiul lui Gheorghe Vladan: "Mi-a spus ca ma iubeste. Nu stie de ce a facut asa ceva"

Bogdan Vladan, fiul autorului atacului armat de la coaforul din zona Perla, din Capitala, Gheorghe Vladan, a declarat, marti, ca tatal sau i-a spus ca-l iubeste, si pe el si pe mama sa. Bogdan a mai spus ca tatal sau nu stie de ce a comis fapta.

"Mi-a spus ca ma iubeste, si pe mine si pe mama", a declarat Bogdan Vladan, care a participat, marti, la perchezitia facuta de anchetatori in locuinta familiei sale din Bucuresti, conform Mediafax.

Intrebat daca tatal sau i-a spus de ce a ales sa mearga la salonul de cosmetica unde lucra sotia lui, Felicia, pentru a o impusca, fiul atacatorului a raspuns: "Nu stie de ce a facut asta!".

Gheorghe Vladan nu este deocamdata constient de ceea ce a facut, a declarat, marti, avocatul care-l apara din oficiu, Eugenia Radoi, aceasta precizand ca a fost de mai multe ori intrebata de clientul ei daca sotia lui traieste.

Gheorghe Vladau a fost retinut inca de luni seara de procurori pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventiva pentru alte 30 de zile. Barbatul a impuscat opt persoane, intr-un coafor din Bucuresti.


In urma atacului, doua femei au murit, iar alte 6 persoane sunt internate in stare grava. Una dintre victime a fost operata chiar marti dimineata pentru a i se extrage glontul.

foto: Facebook

VIDEO! Craiova: Cinci oameni spulberati pe un refugiu de tramvai de o masina de lux... Alerta cu bomba la Liceul "George Calinescu" din Capitala. Cladirea a fost evacuata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x