Antena Căutare

Fiul lui Sile Camataru, din nou arest. Nu a respectat conditiile puse de instanta la eliberare

Fiul lui Sile Camataru, judecat pentru santaj si camatarie, ar putea ajunge din nou dupa gratii. Nu a respectat conditiile puse de instanta la eliberarea din arest, iar asta, se pare, il va costa

UPDATE 20:26 Mario Balint se intoarce dupa gratii. El a fost arestat, in aceasta seara, dupa ce a plecat din Capitala, desi judecatorii i-au interzis acest lucru.

Parchetul a cerut revocarea eliberarii conditionate in cazul lui Mario Balint, fiul lui Sile Camataru, iar astazi, instanta se va pronunta in acest sens. Aceasta revocare se cere in momentul in care eliberatul nu respecta conditiile puse de instanta.

Magistratul Judecatoriei Sectorului 4 i-a admis cererea de eliberare provizorie sub control judiciar si i-a impus o serie de interdictii, printre care sa nu poarte arma si sa nu ia legatura cu inculpatii si martorii din dosarul in care este cercetat.

In decembrie 2011, Mario Balint a recunoscut la Tribunalul Bucuresti ca a imprumutat bani unor persoane, dar a aratat ca s-a oprit din a da bani cu dobanda in 23 noiembrie 2011, la o zi dupa ce legea care incrimineaza camataria a aparut in Monitorul Oficial.

Statii seismice performante si echipamente speciale pentru serviciile de urgenta din Romania... Weekend perfect de mers la munte. Vezi AICI cum va fi vremea la sfarsit de saptamana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x