Antena Căutare

Fiul nelegitim al lui Sergiu Nicolaescu cere oprirea incinerarii regizorului

Surse apropiate familiei regizorului Sergiu Nicolaescu au declarat, vineri seara, ca presupusul fiu nelegitim al regizorului ar fi depus o cerere prin care doreste prelevarea de probe ADN. In aceste conditii, incinerarea ar putea fi amanata.

UPDATE: Contactata telefonic in editia de stiri de la Antena 3, sora lui Sergiu Nicolaescu, Iolanda Nicolaescu, a declarat ca documentul cu pricina nu exista fizic la Judecatoria Sectorului 1.

Sora actorului a mai spus ca nu stie de existenta vreunui fiu al lui Sergiu Nicolaescu si, daca acesta ar exista cu adevarat, ea ar coopera la stabilirea paternitatii.

Postul de televiziune Romania TV a prezentat un document prin care este contestata in justitie decizia privind incinerarea trupului lui Sergiu Nicolaescu.
Conform sursei citate, contestatia a fost depusa la Judecatoria Sectorului 1, de catre un presupus fiu nelegitim al regizorului, stabilit in Germania. Solicitantul a depus cu aceasta ocazie si o cerere de stabilire a paternitatii. Numele presupusului fiu al regizorului nu a fost facut public.

Daca cererea va luata in discutie de judecatori abia luni, solicitarea ramane fara obiect.

Sursa: Jurnalul National

Sergiu Nicolaescu a vorbit in timpul vietii despre copilul sau nelegitim... O retea de avocati si executori judecatoresti stoarce sute de milioane de lei de la stat de pe urma FNI-ului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x