Fiul unui primar PDL din Mehedinti a luat la bataie lautarii

Dupa Deta, un nou scandal in care e implicat fiul unui primar PDL apare, de aceasta data, in Mehedinti. Acum, insa, nu mai e vorba despre taxa de protectie, ci despre ...dedicatii la lautari. Suparat ca muzicantii nu canta doar pentru el, asa cum si-ar fi dorit, fiul edilului din comuna Ilovita a provocat un scandal care s-a terminat cu pumni, picioare si amenintari.

Nemultumit ca lautarii care cantau la petrecerea sateasca au acceptat sa faca dedicatii si altor consateni, fiul primarului PDL din Ilovita a sarit la bataie.

Scandalul declansat de fiul edilului s-a lasat cu pumni, picioare si amenintari. A fost nevoie de interventia jandarmilor pentru aplanarea conflictului dintre muzicanti si gasca de prieteni ai tanarului.

In altercatie au fost ranite mai multe persoane, dar nicuna nu a depus plangere impotriva fiului primarului. Agresorii s-au ales doar cu o amenda de 1.900 lei, pentru tulburarea linistii publice.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri