Antena Căutare

Fiul vitreg al Elenei Udrea si-a cumparat apartament de lux, cu doar 20.000 de euro

Fiul vitreg al Elenei Udrea a cumparat un apartament, in valoare de 20.000 de euro, chiar in imobilul construit de tatal sau Dorin Cocos si de sotia acestuia. O achizitie imobiliara, mai costisitoare, insa a facut si finul lui Boc, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, care si-a cumparat o casa de 220.000 de euro.



Un alt cumparor este Olguta Cocos, care a platit mai mult de jumatate, adica 70.000 de euro, pentru un apartament in acelasi imobil. Ultima perioada s-a dovedit a fi una profitabila pentru Elena Udrea care a reusit sa isi achite creditele. Mai mult, activele financiare ale ministrului Turismului s-au dublat fata de toamna trecuta. Astfel, in conturile si depozitele bancare ale ministrului Turismului se afla acum putin peste 660.000 de euro.

Si presedintele Consiliului Judetean Cluj, democrat-liberalul Alin Tisea facut o achizitie importanta. Finul premierului Emil Boc si-a cumparat o casa de 220.000 de euro. Asta cu toate ca veniturile familiei Tise au scazut, anul trecut, cu peste 400 de mii de lei fata de 2009. Potrivit declaratiei de avere, Alin Tise figureaza ca proprietar a sapte locuinte - o casa si sase apartamente, pe langa cel achizitionat in 2011.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intactimages

Studiu Gfk: Romanii au cea mai mare incredere in pompieri. La polul opus, politicienii... Algele invadeaza litoralul romanesc: Peste 700 de tone, stranse de angajatii Apelor Romane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x