Căutare Live

Starea de sănătate a prefectului de Olt s-a agravat după infecția cu COVID-19. Florin Humorean, transferat de urgență la un spital din București

Printre românii infectați cu noul coronavirus se numără și prefectul de Olt Florin Humorean, care a fost internat la spitalul din Slatina. Medicii au decis, însă, să fie transferat la București, la Spitalul Colentina, întrucât starea lui de sănătate s-a agravat. 

Starea de sănătate a prefectului de Olt s-a agravat după infecția cu COVID-19. Florin Humorean, transferat de urgență la București

Prefectul de Olt s-a confruntat cu probleme serioase de respirație, în urma infecției cu noul coronavirus, fapt pentru care medicii au decis să-l transfere la București.

Starea sa de sănătate s-a agravat rapid, susțin sursele medicale citate de jurnaliștii TVR. Homorean are probleme de respirație, în urma scăderii saturației oxigenului, tușește foarte mult și are o stare generală proastă.

România, la limită! Se anunță restricții la peste 1.000 de cazuri. Principalele zone vizate de carantină

Bărbatul a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în urmă cu zece zile. Deși era asimptomatic, el s-a internat în spital. Primele simptome au apărut, însă, în weekend, deși urmase un tratament.

Prefectul județului Olt a anunțat pe Facebook că a fost depistat pozitiv pentru COVID-19, în cadrul acelui mesaj el spunând că se simte bine.

Documentul care cutremură România. Condițiile pentru starea de urgență, îndeplinite între 1-3 august. Autoritățile așteaptă un milion de cazuri în luna septembrie

”În urma cu câteva minute am fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, fiind confirmat cu virusul Sars-Cov-2. În cursul zilei de ieri, pentru a nu exista vreo suspiciune cu privire la contactul meu cu persoane pozitive, am fost testat, cu rezultat pozitiv astăzi. Starea mea de sănătate este bună, nu prezint simtomatologie specifică Covid-19.Fac un apel la responsabilitate pentru toţi cetatenii din judeţul Olt! Virusul nu iartă pe nimeni! Va doresc multă sănătate!”, a scris el.

Câte persoane s-au infectat cu noul coronavirus în România

Până astăzi, 21 iulie, pe teritoriul României, au fost confirmate 39.133 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 25.586 au fost externate.

24.454 de pacienți au fost declarați vindecați și 2.612 pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

Ministrul Muncii confirmă. Vor crește alocațiile, de la 1 august: Guvernul face toate demersurile necesare

Totodată, până în prezent, 1.087 de pacienți cu test pozitiv au fost externați la cerere.

Citește și
colaj vlad gherman
Doliu în familia lui Vlad Gherman! Ce persoană dragă a pierdut actorul din serialul Adela
Doliu în familia lui Vlad Gherman! Ce persoană dragă a pierdut actorul din serialul Adela
Colaj cu Loredana și Nick Casciaro, la X Factor 2021
Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor, au plecat împreună în Italia. Cum s-au fotografiat în aeroport
Loredana și Nick Casciaro, câștigătorul sezonului 10 X Factor, au plecat împreună în Italia. Cum s-au fotografiat în aeroport
colaj-antonia-zâmbește
Antonia, imagine rară cu cei trei copii ai săi. Cât de mult au crescut micuții: „Ești o eroină”
Antonia, imagine rară cu cei trei copii ai săi. Cât de mult au crescut micuții: „Ești o eroină”
Mai multe articole

Până astăzi, 2.074 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Ministrul Muncii confirmă. Vor crește alocațiile, de la 1 august: Guvernul face toate demersurile necesare... Atenție ce consumați când plecați de acasă! Au crezut că e apă de izvor, curată, dar s-au îmbolnăvit pe capete...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri