Antena Căutare

Florin Parjol, zis Ghenosu, va sta sapte ani in inchisoare

Judecatoria Targoviste l-a condamnat, ieri, pe Florin Parjol, zis Ghenosu (foto, dreapta), la un an inchisoare pentru loviri si alte violente si la patru ani pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea odinii si linistii publice. Contopind aceasta pedeapsa cu alta, data de o instanta franceza, instanta a stabilit ca Ghenosu va trebui sa execute sapte ani de detentie

In baza articolului 36, alineatele 1 si 3 Cod penal, pedepsele au fost contopite cu cea de sapte ani aplicata prin hotararea judecatoreasca, pronuntata de Tribunalul de Mare Instanta din Nice, inculpatului fiindu-i stabilita o pedeapsa rezultanta de sapte ani de inchisoare.

Florin Parjol fost condamnat in anul 2003, in Franta, la sapte ani de inchisoare.

Numele lui Florin Parjol, zis Ghenosu, a intrat recent in atentia mass-media dupa ce un politist din Targoviste, Codrut Oprea, a fost lovit cu o sticla in cap, ajungand in coma la spital. Agresorul este un tanar de 22 de ani, Daniel Uta, zis Danezu, despre care s-a spus ca ar fi membru al gruparii Ghenosu. Uta a fost arestat preventiv.

In aprilie 2007, Florin Parjol a fost predat autoritatilor din Romania, unde pe numele sau exista un mandat de arestare pentru trafic de persoane, iar jumatate de an mai tarziu era pus in libertate de Tribunalul Dambovita.

In ianuarie 2009, unsprezece membri au gruparii Ghenosu, printre care si liderul acesteia, au fost arestati preventiv, ulterior unul dintre ei, care si-a recunoscut vinovatia, fiind pus in libertate.

In 14 martie 2009, sapte dintre membrii gruparii "Ghenosu", cunoscuta drept unul dintre cele mai importante si violente grupuri de crima organizata din Romania, care actiona in mai multe tari ale Uniunii Europene, au fost pusi in libertate de un complet al Curtii de Apel Ploiesti, ceilalti trei, printre care si Florin Parjol, ramanand atunci in arest preventiv.

Citeste continuarea pe jurnalul.ro

UPDATE! Sorin Ovidiu Vantu, eliberat din arest!... Ioana Maria Vlas: In libertate, Sorin Ovidiu Vintu este un pericol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x