Antena Căutare

FMI ne strange cu usa! Romanii se tem de ceea ce va urma!

Ne asteapta zile grele dupa ce reprezentantii puterii au anuntat ca vor trece la masuri draconice in economie, ca urmare a presiunii venite din partea Fondul Monetar International.


Alternativa ar fi fost cresterea fiscalitatii, a TVA si a cotei unice. Este un moment de rascruce, iar o miscare gresita ne-a putea arunca pe urmele Greciei, de exemplu, o tara in colaps economic si macinata de proteste violente.

Foarte multe persoane si-au exprimat parerea la Tema Zilei de la Observator, in legatura cu deciziile pe care vrea sa le ia Guvernul:

Noi romanii de la tara
Nu stim banii p-unde zboara
Insa nenea Boc, avarul, isi indeasa buzunarul
Iar nea politicianu, precum Domnul Casuneanu
Face-afaceri necurate
Si ne face pe la spate
Dar nu-l ia nimeni la rost
Sa-l intrebe unde-a fost
Si ce oare a lucrat
Pentru asa un palat
Dar hai sa-l lasam pe el
Ca e inca "mititel"
Bine sa nu mai vorbesc
Poate ca o sa gresesc.
Doar un lucru am de spus: Banii din buget ,,s-au dus"
(Georgika-15 ani)


Cum sa iesi din criza! Uitati-va numai la tigarile de contrabanda cate se vand pe zi! Daca nu le scumpeau atat, fumatorii cumparau tigari cu timbru, dar asa..... inca nu reusesc sa limiteze sau chiar sa opreasca "mafia tigarilor" de contrabanda,,. DE CE? Pentru ca si ei sunt implicati
(claudiu_82)

Nu ne numim Romania ci "RUSINIA"' sa-i fie rusine lui Base, duce tara la sapa de lemn Sa traiasca el cu 500 ron pe luna si sa-si dea salariu lui la popor. Sa taie la deputati lefurile de mii de lei, care se plimba in vacante la bulgari. Oameni buni treziti-va nesimtiti astia ne baga in mormant fara bani de flori! Se vede ca nu le e frica de popor......Si atat am avut de spus.....(Iulian)


Vreau sa vad si eu cum smecherii isi platesc datoriile catre stat si pe urma sa se puna in aplicare varianta Cojocaru! Uite asa scapam de criza! Domnul Patriciu cica are datorie catre stat doar 650 milioane de dolari
(Ovidiu)

Din ce sa mai traiesti?Am o pensie de doua milioane noua sute, fac dializa si am nevoie de pastile tot timpul.Cu ce sa ma intretin? Ce am sa mananc? Se duce de rapa tara noastra.Daca o mai putem numi tara .(Mihaela)

Romania este un dezastru. O sa murim de foame daca mai stam aici.Sunt eleva si ma gandesc ce o sa se intample cu mine dupa ce o sa termin scoala? O sa ajung oare si eu sa mor de foame sau sa muncesc din greu in strainatate pentru un trai decent? Ma intreb daca scoala mai are vreun rost....(Deac Alina)

Toti cei care conduc aceasta tara sunt niste incapabili. Eu dupa 36 ani de munca am o pensie de 640 lei. Asta prin calcul eronat nu a fost luat in calcul acordul, Desi era un venit permanent in baza unei legi . Deci m-au furat. Anul trecut mi-a murit fata de cancer iar asigurarea de sanatate a fost nula. Singurele, citostaticele, au fost gratuite. Acum 2 saptamani am fost nevoita sa-mi fac niste analize si implicit tratament. Totul a fost 700lei casa de sanatate nu avea bani. (anonim)

Probabil o sa ajungem sa furam sau sa murim de foame si frig. SFAT: cumparati-va o carte sau cautati pe net: "viata in salbaticie" pt ca o sa ajungem sa vanam ca bastinasi (porumbei sau caini vagabonzi) si sa ne facem adapost ca oameni strazi, iar bani care ne mai ramin dupa ce trec prin toate taxele (probabil 1/2 milioane maxim), ne cumparam 1 sapun , chibrituri si luminari, iar pt cei mai instariti poate chiar si 1 paine. Bine... poate am exagerat , dar daca mai pune si mai multe taxe chiar o sa ajungem asa. (Antonia)

La "D-nii Ministrii" din Guvern, care se ocupa de construirea de autostrazi, date "in folosinta " cu mare pompa si care dupa cateva ore se prabusesc; la spectacole de milioane de "ziua tineretului" la actiuni "de bine facere"... La parlamentarii care isi aproba in celmai scurt timp"maririle de venituri", dar in luni de zile documentele care vizeaza masele de alegatori.. (Elisabeta Petrei)

VEZI AICI SI ALTE PARERI ALE ROMANILOR IN LEGATURA CU DECIZIILE GUVERNULUI

Vezi rezultatele Super Bingo Metropolis!... Statistica: Rata somajului a scazut in aprilie, la 8,07%...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x