Antena Căutare

Focar de coronavirus în Argeș, după o înmormântare. Prefect: ”Oamenii s-au infectat unii de la alții, după ce au mers să aprindă o lumânare”

O întreagă localitate din Argeș a fost închisă, după ce 11 persoane au fost confirmate pozitiv cu coronavirus. Toți cei infectați au participat la o înmormântare în localitate, iar acum au ajuns la spital.

Prefectul de Argeș, Emanuel Soare, a explicat într-o intervenție telefonică la Antena 3, că oamenii s-au infectat unii de la alții, după ce au venit să aprindă o lumânare la capul mortului.

”Din păcate, acolo au avut loc două evenimente, în sensul unui deces. Ca de obicei, în zona rurală, oamenii se duc acolo cu lumânarea, s-au perindat și s-au infectat unii de la alții. Este vorba de comuna Godeni. Acolo este un focar. Și a mai fost o altă persoană foarte în vârstă care a și decedat. Fiind foarte bolnavă, mulți au venit să o viziteze. Am ajuns să verificăm toate contactele directe ale acestor persoane și i-am izolat pe toți”, a spus prefectul de Argeș, Emanuel Soare.

Citește și: Este posibil să fi avut coronavirus și să nu știu? Doi experți din SUA explică la ce trebuie să fii atent

"Am luat această măsură în toată zona Câmpulung după ce am sesizat că argeşenii au rămas cu sezaţia că, nefiind foarte multe cazuri aici, îsi pot permite să se relaxeze", a mai spus Emanuel Soare.

Conducerea Spitalului Judeţean Deva a demisionat din funcţie... Raed Arafat, avertisment de ultimă oră: „E posibil ca luna care vine să ne confruntăm cu situații și mai serioase”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x