Antena Căutare

Focar de coronavirus în județul Prahova. Zeci de copii dintr-un centru de plasament au fost infectați cu COVID-19

Un nou focar de coronavirus a fost depistat în România, la centrul de plasament din orașul Vălenii de Munte. Aici, numărul persoanelor infectate a ajuns la 28, între care 23 de copii și cinci angajați. 

Focar de coronavirus în județul Prahova. Zeci de copii dintr-un centru de plasament au fost infectați cu COVID-19
Focar de coronavirus în județul Prahova. Zeci de copii dintr-un centru de plasament au fost infectați cu COVID-19 | romania24.ro

Potrivit Agerpres, alte cinci persoane de la centrul de plasament din Vălenii de Munte au fost depistate pozitiv pentru coronavirus în ultimele 24 de ore. Astfel, numărul total al persoanelor infectate în această unitate a ajuns la 28, fiind vorba despre 23 de copii și cinci adulți, angajați ai centrului.

Scade numărul infecțiilor cu noul coronavirus în România. Câte cazuri noi s-au înregistrat în ultimele 24 de ore și câte persoane se află la ATI

Şapte dintre copii au rămas izolaţi în spital, iar ceilalţi 16 sunt în izolare la centrul de plasament, fiind monitorizaţi zilnic de către un medic pediatru.

12 focare de coronavirus, active în prezent, în județul Prahova

Potrivit sursei citate, la momentul actual, în județul Prahova există 12 focare de coronavirus - unul la o subunitate a Inspectoratului Judeţean de Poliţie, unul la o secţie a Spitalului de Psihiatrie Voila, unul la Primăria Blejoi, unul la Trezoreria Ploieşti, două în centre de îngrijire a persoanelor adulte, unul la Centrul de plasament de la Vălenii de Munte şi cinci la agenţi economici din judeţ.

De la începutul epidemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Prahova au fost confirmate ca infectate cu virusul SARS-CoV-2 un număr de 3.244 de persoane, dintre care 747 sunt cazuri active, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică Prahova.

Un nou simptom COVID-19 dă peste cap recomandările medicilor: „Se transmite și așa! Masca nu este suficientă”

La terapie intensivă sunt acum internaţi 27 de pacienţi COVID-19, dintre care 17 sunt ventilaţi.

Numărul total de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19 este de 328, dintre care 300 sunt ocupate.

Ludovic Orban, decizie de ultimă oră după ce numărul de bolnavi de la terapie intensivă a explodat: ”Vom crește numărul ... Cât de gravă este, de fapt, situația din România? Rafila, argumente solide: "Țara noastră nu este pe locul 1 la inf...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x