Antena Căutare

Alertă! Iași, pe cale să devină focar de Covid-19 din cauza unei paciente operată de urgență. Zeci de oameni pozitivi în două spitale din oraș

Douăzeci de cadre medicale de la două spitale din Iaşi au fost confirmate cu noul coronavirus, în aceeaşi situaţie fiind şi 14 pacienţi internaţi în cele două unităţi medicale.

Alertă! Iași, pe cale să devină focar de Covid-19 din cauza unei paciente operată de urgență. Zeci de oameni pozitivi în două spitale din oraș
Cazuri de infectare cu Covid-19 la Iași. Foto ilustrativă | Profimedia Images

Potrivit DSP Iaşi, la spitalul I.C. Parhon din Iaşi au fost depistate cu noul coronavirus 11 cadre medicale, cele mai multe, respectiv şapte, lucrând la secţia de Nefrologie. De asemenea, testările au confirmat prezenţa noului coronavirus şi la opt pacienţi internaţi la secţia de Nefrologie de la acelaşi spital.

Alte 80 de persoane suspecte de infectare cu Covid-19

Reprezentanţii DSP Iaşi afirmă că la spitalul I.C. Parhon a fost demarată marţi o anchetă epidemiologică, imediat după ce au apărut primele cazuri de coronavirus, fiind efectuate în total 83 de recoltări.

Citește și:

Tânără de 21 de ani, la un pas de moarte din cauza coronavirusului: ”Mi-a atacat toate organele. A fost îngrozitor!”

Şi la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, DSP efectuează o anchetă epidemiologică, fiind confirmate pozitiv patru asistente medicale şi cinci infirmiere de la secţia de Ortopedie. Totodată, au fost depistaţi cu COVID-19 şase pacienţi internaţi la această secţie.

Sursa îmbolnăvirilor, o pacientă din Botoșani operată de urgență

Reprezentanţii spitalului afirmă că sursa îmbolnăvirilor ar fi fost o pacientă din Botoşani, care a necesitat o operaţie de urgenţă. Din cei şase pacienţi confirmaţi cu noul coronavirus, trei sunt din judeţul Botoşani.

Citește și:

Previziune sumbră de la specialiști! Ce se va întâmpla cu COVID-19, din toamnă. O boală nouă, pe cale să apară! Arafat, avertisment pentru români! „Este foarte important!”

În total, la secţia Ortopedie de la spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi au fost testate 146 de persoane.

Până vineri la prânz în judeţul Iaşi au fostconfirmate 321 cazuri de coronavirus.

Peste 2000 de elevi din toată țara au susținut, până acum, Concursul ”Aristotel Online”... Pacienții vindecați de Covid ar putea fi din nou internați în spitale. Medicul Virgil Musta: "Pot rămâne cu leziuni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x