Antena Căutare

Focar de coronavirus în cel mai mare spital de copii din Capitală. Totul a pornit de la o asistentă de la Marie Curie

Spitalul de Copii Marie Curie din București are mai multe cazuri de coronaviurs. Alerta s-a dat după ce o asistentă a fost confirmată pozitiv cu Covid-19. Alte patru patru cadre medicale sunt infectate. Informația a fost confirmată de managerul unității medicale.

Focar de coronavirus în cel mai mare spital de copii din Capitală. Totul a pornit de la o asistentă de la Marie Curie
Cazuri de Covid-19 la Spitalul de Copii Marie Curie din Capitală. Foto ilustrativă | Profimedia Images

Cinci angajaţi ai Spitalului de Copii "Marie Curie" sunt infectaţi cu noul coronavirus, a confirmat marţi pentru Agerpres, managerul unităţii medicale, Daniel Buzatu.

Potrivit acestuia, este vorba despre cinci persoane, două asistente medicale, două infirmiere şi o îngrijitoare.

Personalul a fost internat în urma testării la Secţia de Boli Infecţioase. DSP a deschis o anchetă epidemiologică. S-au luat toate măsurile de curățenie, dezinfecție, nu s-au mai făcut internări. Copiii au fost testați, rezultatele sunt negative,” a declarat Carmen Morariu, medic epidemiolog în cadrul unităţii medicale, pentru Libertatea.

Citește și:

Teorie explozivă despre originea valului doi de COVID-19, în China! Unde a fost descoperit virusul: „OMS urmărește îndeaproape situația”

260 de noi cazuri de coronavirus, în ultimele 24 de ore

Alte 250 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus au fost confirmate în ultimele 24 de ore, bilanţul ajungând la 22.4155. S-au înregistrat şi alte 10 decese, numărul total fiind de 1.437, conform datelor anunţate marţi de Grupul de Comunicare Strategică.

În București sunt 2.459 de cazuri înregistrate.

Agenţia Naţională de Integritate anunţă că directorul general al Institutului Naţional de Sănătate Publică s-a aflat în ... Orban: Numărul de cetăţeni cu contracte de muncă în mai 2020 este cu 14.000 mai mic decât în aceeaşi perioadă a anului t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x