Căutare Live

Focar de Covid-19 la o fabrică din Paşcani. Zeci de angajaţi au fost confirmaţi pozitiv cu noul tip de coronavirus

Mai multe angajate ale unei fabrici din municipiul Pașcani au fost depistate cu noul tip de coronavirus.

Focar de coronavirus la Pascani

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Iaşi a dispus întreruperea activităţii într-o secţie a unei fabrici din municipiul Paşcani, după depistarea mai multor cazuri de COVID-19 în rândul angajaţilor, potrivit Agerpres

S-a opărit cu apă, iar mama a trata-o acasă! Femeia nu a dus-o la spital deși, micuța suferise arsuri grave |Video

Purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, Marius Voicescu, a anunţat sâmbătă că ancheta epidemiologică a fost demarată după depistarea noului coronavirus la patru dintre angajaţii societăţii.

MInistrul Tătaru, declarații despre vaccinarea împotriva Covid-19

"Testările ulterioare au arătat că încă 22 de angajaţi au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19. În momentul de faţă sunt 26 de persoane confirmate pozitiv. Măsura de întrerupere a activităţii a fost luată pentru 14 zile, perioadă în care angajaţii acestei secţii trebuie să stea izolaţi la domiciliu. Ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare", a declarat Marius Voicescu.

Dorul de terase l-a scos în Centrul Vechi! Premierul Ludovic Orban s-a delectat nu la unul, ci la patru localuri într-o ... Bărbat spulberat pe șosea! Este a șasea victimă care își pierde viață într-un accident rutier produs județul Teleorman, ...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri