Antena Căutare

Focsani: O femeie a murit imediat dupa ce a fost consultata de medici

O femeie in varsta de 59 de ani a murit ieri la scurt timp dupa ce fusese consultata de catre medicii Spitalului de Urgenta "Sf. Pantelimon" din Focsani.


Copiii femeii sustin ca aceasta a mers la spital in jurul orei 10 dimineata pentru ca acuza dureri in piept, iar starea sa generala nu era foarte buna. Pacienta a fost consultata la Unitatea de Primiri Urgente, dupa care a fost trimisa acasa. La scurt timp, insa, femeia a facut stop cardio-respirator.

Medicii chemati imediat de catre rude au incercat sa o resusciteze, insa fara succes. Fiul victimei nu a depus plangere pentru ceea ce s-a intamplat.

"Este doar un protest pentru lipsa de interes si de profesionalism de care au dat dovada acesti medici", a declarat acesta, citat de sursa precizata. Medicii sustin ca pacienta suferea de mai multe afectiuni cronice, respectiv astm, probleme cardiace si diabet.

"Din investigatiile care i s-au facut la UPU, reiese ca femeia nu avea nicio modificare pe electrocardiograma, iar analizele sanguine care i s-au facut erau bune. Nu au avut nicio vina medicii pentru ceea ce s-a intamplat", a spus directorul Spitalului de Urgenta, medicul Nicolae Moise.

Directorul a mai precizat ca acest caz nu va fi luat in discutie la comisia de etica a Spitalului. Citeste articolul integral pe site-ul Antena 3.

22 aprilie: se sarbatoreste Ziua Pamantului... Cel mai inalt om din lume a vizitat Bucurestiul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x