Antena Căutare

Fost angajat al Vamii Moravita: Reginele sunt doua - Blejnar si Buda!

Un fost angajat al Vamii Moravita, cercetat in dosarul vamilor, a declarat ca cele doua "Regine" ar fi Sorin Blejnar, seful ANAF, si chestorul Ioan Buda, boss-ul Politiei de Frontiera.

Intr-o scrisoare transmisa din arestul Politiei, vamesul i-a indicat pe seful ANAF, Sorin Blejnar si pe comandantul Politiei de Frontiera Romane, Ioan Buda, ca ar beneficia de sumele stranse din punctele de frontiera, anunta cotidianul.ro.

"Se tot vorbeste ca vor sa ajunga la regina. Pai sunt doua. La vama regina e Blejnar, iar la Politia de Frontiera este chestorul Buda. Transporturile sumelor catre Bucuresti se fac cu masinile personale ale oamenilor de legatura, pentru ca nu mai mergea cu avionul. Au fost dintre noi care au vrut sa faca autodenunt si nu au fost lasati", scrie fostul lucrator din Vama Moravita rutier.

"De ce credeti ca nu a vrut agentul Dora Chira sa meraga pe acea tura? Pentru ca acolo era ofiterul sub acoperire, in speta agentul Voda Cristian. De aici tragem concluzia ca Duba stia de actiunea DNA si si-a retras oamenii", mai spune lucratorul aflat in arestul politiei.

Jurnalul National

Guvernul a decis desfiintarea a peste 11.500 paturi de spital... Seful vamii Stamora-Moravita, Milan Gubic, s-a predat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x