Antena Căutare

Fost inspector de politie, prins in timp ce lua spaga

Dupa ce a vazut la televizor ca procurorii bacauani au gasit saci cu pastile expirate intr-un cabinet medical, un fost inspector de politie a incercat sa se imbogateasca pe spatele unui alt medic. I-a spus femeii ca exista doua plangeri pe numele ei si s-a oferit sa le faca pierdute, contra cost. Dar in loc de bani a primit o pereche de catuse.

Barbatul de 34 de ani a fost inspector principal la Politia din Targu Ocna. Si-a pierdut insa uniforma in urma cu patru ani pentru ca a luat spaga de la un tanar care dorea sa se angajeze in politie. Asta nu l-a impiedicat sa o sune pe o pediatra din oras si sa-i spuna ca a ajuns in vizorul politistilor. Apoi i-a cerut femeii cateva sute de lei ca sa inchida ancheta.

Medicul si-a dat seama ca minte si i-a intins o plasa fostului inspector. La audieri barbatul si-a recunoscut vina.

Fostul inspector a fost retinut pentru 24 de ore. Este acuzat de inselaciune si uzurpare de calitati oficiale. La pedeapsa pe care o va primi in acest dosar se va adauga cea de doi ani si jumatate pe care i-au dat-o judecatorii pentru trafic de influenta, in 2008.

Avertizare de ceata in 10 judete si pe autostrada A2... Bucurestiul, capitala capcanelor! Gropile si cladirile vechi, un pericol pentru pietoni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x