Antena Căutare

Fost olimpic la Matematică oprit cu focuri de armă de către polițiști. Cum i-au schimbat drogurile viața VIDEO

Un fost olimpic la Matematică a fost oprit cu focuri de armă de către polițiști. Viața tânărului s-a schimbat radical din momentul în care a intrat într-un anturaj dubios. Încercările părinților de-al aduce pe drumul cel bun nu au avut niciun efect.

Un fost olimpic la Matematică a fost oprit cu focuri de armă de către polițiști. Viața tânărului s-a schimbat radical din momentul în care a intrat într-un anturaj dubios. Încercările părinților de-al aduce pe drumul cel bun nu au avut niciun efect.

Client fidel al substanțelor interzise, tânărul de 18 ani este elev al Colegiului Național „Vasile Lucaciu” din Baia Mare locuiește într-o zonă cunoscută pentru consumul de droguri în rândul tinerilor.

„Păcat pentru părinţi. Sunt nişte oameni deosebiţi. Din păcate, cartierul Săsar este plin de drogaţi şi nu face nimeni nimic. Aşa a căzut şi acest copil în plasa lor. Părinţii copilului sunt cadre în învăţământ şi se luptă de mult să oprească ceea ce se întâmplă în cartier dar autorităţile îi ignoră. Şi aşa un copil olimpic la matematică s-a distrus şi pe el, şi familia. Această poveste ar trebui relatată în ştire nu să se arunce cu mizerii. Fiecare avem copii şi ni se poate întâmpla”, a declarat un apropiat al familiei.

Internat într-un centru de dezintoxicare

Una dintre modalitățile părinților de-al scăpa pe fiul lor de dependența pentru substanțe interzise a fost internarea într-un centru de dezintoxicare. La externare tânărul părea să fie mult mai bine, însă ajuns acasă lucrurile s-au schimbat.

Mama acestuia a bănuit faptul că s-a întors în anturajul prost, iar simțurile nu au indus-o în eroare. După ce băiatul nu a vrut să îi returneze mașina, aceasta a anunțat imediat Poliția.

Fost olimpic la Matematică oprit cu focuri de armă de către polițiști. Cum i-au schimbat drogurile viața VIDEO

„Poliţiştii au demarat de îndată activităţile specifice în vederea depistării autoturismului indicat. Maşina a fost depistată pe raza oraşului Şomcuta Mare. Întrucât şoferul nu a oprit la semnalele regulamentare, acroşând autospeciala din dotare, poliţiştii din Şomcuta Mare au pornit în urmărirea sa şi au luat de îndată legătura cu poliţiştii din judeţele limitrofe. La ieşire din localitatea Mesteacăn, întrucât şoferul nu s-a supus somaţiilor poliţiştilor, au fost executate focuri de avertisment, atât în plan vertical cât şi la nivelul pneurilor. Şoferul şi-a continuat deplasarea până pe raza localităţii Ileanda, unde din nou a ignorat semnalele poliţiştilor, iar la scurt timp, pentru că nu a păstrat distanţa de siguranţă, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat din Oradea. Nicio persoană nu a fost rănită”, a declarat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Acuzat pentru distrugere

Tânărul de 18 ani este acuzat pentru distrugere, iar dacă rezultatul toxicologic va ieși pozitiv și astfel se va dovedi faptul că acesta a consumat substanțe interzise înainte de a urca la volan, îi va fi adăugată o nouă acuzație la dosar.

Înainte de a fi oprit de poliție, aceasta a alimentat autoturismul la o benzinărie din Baia Mare și a plecat fără să plătească. Băiatul se afla în mașină cu un prieten, care tocmai a fost eliberat diin Penitenciarul Baia Mare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Olt: Maşină a Poştei Române, jefuită de o persoană cu faţa acoperită... An școlar 2019-2020: Structură examene și ce noutăți sunt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x