Un artist celebru, în lacrimi! Fosta sa parteneră de viața, mama celor trei copii ai săi, a murit! Femeia, găsită moartă în casă! 

Fosta iubită a celebrului rapper P. Diddy sau Puff Daddy, așa cum este mai este cunoscut, a fost găsită moartă, în condiții suspecte.  Cei doi aveau împreună trei copii. 

Fosta iubită a celebrului rapper P. Diddy sau Puff Daddy, așa cum este mai este cunoscut, a fost găsită moartă, în condiții suspecte. Cei doi aveau împreună trei copii.

Un artist celebru, în lacrimi! Fosta sa parteneră de viața, mama celor trei copii ai săi, a murit! Femeia, găsită moartă în casă! 

Conform TMZ, Kim Porter, model și actriță, în vârstă de 47 de ani, a fost găsită moartă în locuința în care a trăit alături de rapper mai bine de 13 ani. Kim Porter, în vârstă de 47 de ani, se plângea de mai multe săptămâni că nu reușește să scape de o răceală, care s-ar fi transformat în pneumonie.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. De asemenea, potrivit sursei citate, femeia și-ar fi sunat medicul chiar în urmă cu o zi, cerându-i ajutorul pentru a scăpa de starea de rău pe care o avea.

Diddy (pe numele său real, Sean Combs) și Kim aveau o relație strânsă de prietenie și artistul i-a dedicat numeroase melodii. Desprea ea vorbește și în celebra piesă „Coming home”, iar vestea morții ei l-a devastat. Cei doi aveau trei copii împreună - Christian, în vârstă de 20 de ani și gemenii Jessie și D'Lila, de 11 ani.

Ultimele știri