Antena Căutare

Un artist celebru, în lacrimi! Fosta sa parteneră de viața, mama celor trei copii ai săi, a murit! Femeia, găsită moartă în casă! 

Fosta iubită a celebrului rapper P. Diddy sau Puff Daddy, așa cum este mai este cunoscut, a fost găsită moartă, în condiții suspecte.  Cei doi aveau împreună trei copii. 

Fosta iubită a celebrului rapper P. Diddy sau Puff Daddy, așa cum este mai este cunoscut, a fost găsită moartă, în condiții suspecte. Cei doi aveau împreună trei copii.

Un artist celebru, în lacrimi! Fosta sa parteneră de viața, mama celor trei copii ai săi, a murit! Femeia, găsită moartă în casă! 

Conform TMZ, Kim Porter, model și actriță, în vârstă de 47 de ani, a fost găsită moartă în locuința în care a trăit alături de rapper mai bine de 13 ani. Kim Porter, în vârstă de 47 de ani, se plângea de mai multe săptămâni că nu reușește să scape de o răceală, care s-ar fi transformat în pneumonie.

Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. De asemenea, potrivit sursei citate, femeia și-ar fi sunat medicul chiar în urmă cu o zi, cerându-i ajutorul pentru a scăpa de starea de rău pe care o avea.

Diddy (pe numele său real, Sean Combs) și Kim aveau o relație strânsă de prietenie și artistul i-a dedicat numeroase melodii. Desprea ea vorbește și în celebra piesă „Coming home”, iar vestea morții ei l-a devastat. Cei doi aveau trei copii împreună - Christian, în vârstă de 20 de ani și gemenii Jessie și D'Lila, de 11 ani.

Bătaie pe locuințele ANL! Uite care sunt zonele cele mai căutate și cine va beneficia de ele... Scandalul diplomelor din România, eliberate pe "ochi frumoși", ia amploare! Zeci de mii de asistenți medicali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x