Antena Căutare

Fosta soţie a lui Gyuri Pascu, mesaj cutremurător pe Facebook, chiar înainte de moartea actorului: "Doamne-ajută să fie fără dureri!"

Moartea lui Ioan Gyuri Pascu a venit ca un trăznet pentru apropiații actorului, dar și pentru fanii care îl apreciau de atâția ani, chiar dacă se retrăsese din lumea artistică.

Moartea lui Ioan Gyuri Pascu a venit ca un trăznet pentru apropiații actorului, dar și pentru fanii care îl apreciau de atâția ani, chiar dacă se retrăsese din lumea artistică.

Printre cei care îl plâng pe artist este și fosta lui soție, Daniela, cu care a fost căsătorit timp de 17 ani și de care s-a despărțit în relații amiabile. Femeia a publicat un mesaj tulburător pe Facebook, care parcă prevestea tragedia.

„Cum va fi mâine? Mâine va fi așa cum va fi mâine. Tot așa cum azi este așa cum este azi. Doamne-ajută să fie fără dureri!”, a scris aceasta, în urmă cu doar câteva zile.

Ioan Guyri Pascu a murit la vârsta de 55 de ani, luni dimineaţă, în reşedinţa sa din Bucureşti, în urma unui stop cardio-respirator. Au fost efectuate manevre de resuscitare timp de aproape o oră, însă în zadar. Decesul a fost declarat la ora 06.00.

La sfârşitul anului 2010, Ioan Gyuri Pascu a suferit un accident vascular cerebral şi s-a recuperat la Spitalul Universitar din Bucureşti. Tot în 2010, Ioan Gyuri Pascu a divorțat de marea lui iubire, Daniela Marin.

Se schimbă radical vremea! Meteorologii spun ce ne așteaptă în următoarele două săptămâni!... Avertisment de ultimă oră de la seismologi: "Vor fi ALTE cutremure în zilele următoare"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x