Antena Căutare

Fostii directori ai Oil Terminal Constanta si Petrotrans, retinuti de procurorii DNA

Fostul director Oil Terminal Constanta, Stefan Ene, si fostul director general Petrotrans, Octavian Natu, au fost retinuti de procurorii DNA. Cei doi sunt acuzati de complicitate la infractiunea de cumparare de influenta si trafic de influenta.In acelasi dosar mai sunt cercetate si alte doua persoane.


La data de 6 ianuarie 2011, Stefan Ene a primit de la Mihai Moise (fratele unuia dintre actionarii SC NAC Industrii SRL Bucuresti) 43.000 de euro pentru a-si exercita influenta asupra directorului general al SC Oil Terminal SA Constanta si pentru a-l determina sa aprobe incheierea unui contract prin care compania salivreze catre firma bucuresteana reziduuri petroliere in conditii avantajoase de pret, informeaza Mediafax.

Octavian Iulian Natu si Marian Toma au fost cei care au intermediat legatura dintre Ene si Moise.

Cei patru barbati au fost retinuti pentru 24 de ore, Ei urmeaza sa fie prezentati, marti, Tribunalului Constanta cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

sursa:Antena3

Procuror DNA: "Exista mai multe filiere in Garda Financiara care stopeaza controalele... Descindere in Vama Stanca. Mascatii au impartit flori angajatelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x