Antena Căutare

Fostul broker, Cristian Sima, a anuntat ca nu se intoarce in Romania

Brokerul roman Cristian Sima, care a fugit in Islanda la inceputul lunii, nu da semne ca ar vrea sa se intoarca prea curand in Romania. Potrivit presei din Islanda, Sima a dat un anunt prin mica publicitate spunand ca vrea sa inchirieze o locuinta si o masina.

In anuntul sau, Sima spune ca este un dealer pe piata de capital in varsta de 51 de ani si ca are nevoie de un apartament si de o masina pentru cel putin trei luni.

Presa islandeza il prezinta pe Cristian Sima drept un mogul roman care a disparut dupa ce a pierdut banii clientilor sai.

Cristian Sima, fostul director al Bursei din Sibiu, sustine ca are un contract care il acopera 100% pentru pierderile clientilor, iar acestia nu ar avea nicio sansa daca l-ar actiona in instanta.

Printre clientii pagubiti de Sima se regaseste si fostul ministrul al Finantelor Daniel Daianu, alaturi de alte VIP-uri.

Sursa: Antena3

Nasii din CFR: Angajatii foloseau un limbaj codat pentru a nu fi descoperiti ... In zonele rurale, farmaciile sunt o raritate! Bolnavii merg kilometri pentru a-si lua medicamente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x