Antena Căutare

Fostul coordonator de campanie al lui Klaus Iohannis a murit într-un grav accident rutier

Ion Dan Niculescu, omul care s-a ocupat cu promovarea pe reţelele de socializare a preşedintelui Kaus Iohannis în campania din 2014, a murit astăzi, în urma unui accident rutier violent pe DN2. 

Ion Dan Niculescu, cel care s-a ocupat de promovarea pe reţelele de socializare a preşedintelui Kaus Iohannis, în campania din 2014, a murit astăzi, în urma unui accident rutier pe DN2.

Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Roşiori, comuna Vadu Moldovei. Maşina condusă de acesta a intrat cu viteză într-o curbă la dreapta şi a derapat fiind aruncat pe contrasens. unde s-a izbit de o autoutilitară care circula regulamentar.

Președintele Klaus Iohannis a reacționat printr-o postare pe pagina oficială de Facebook, la vestea morții lui Ioan Dan Niculescu.

"Am aflat că a murit, într-un accident teribil, unul dintre tinerii care au contribuit la campania mea prezidențială. Ioan Dan Niculescu a fost un om frumos, o minte sclipitoare și un creator energic. Dumnezeu să-l odihnească în pace!"

Ioan Niculescu avea o agenţie de publicitate în Iaşi, înfiinţată cu mai bine de 10 ani în urmă. Însă, în 2014, acesta a dat lovitura carierei. A reuşit să adune pe pagina de Facebook a unuia dintre candidaţii la preşedinţie, sute de mii de like-uri într-un timp record, potrivit evz.ro.

Avertizare meteo pentru nord estul țării. Cod roșu de inundații pe râurile din Moldova... Coincidență stranie sau mână criminală? Ancheta în cazul morţii lui Dan Condrea ar putea fi răsturnată din cauza unei sc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x