Antena Căutare

Fostul director al CFR Mihai Necolaiciuc va fi eliberat

Mihai Necolaiciuc, un fugar celebru acuzat ca a pus pe butuci Caile Ferate Romane va fi eliberat, anunta televiziunile de stiri. Tribunalul Bucuresti a admis, joi, recursul lui Necolaiciuc, care reclamase decizia Judecatoriei scetorului 1 prin care i-a fost prelungit mandatul de arestare. Decizia tribunalului este definitiva.

Fostul director al CFR a fost adus in Romania in aprilie 2011, cu un avion de linie, si a fost escortat de doi politisti romani, care l-au preluat de la autoritatile americane.

Necolaiciuc a fugit din tara in 2005 si a fost arestat apoi in data de 17 iunie 2009 de Agentii Departamentului american pentru imigrare in Florida.

Mihai Necolaiciuc are cel putin 14 dosare penale la DNA si este cercetat pentru un prejudiciu de peste 70 de milioane de euro. Cat a fost la sefia CFR, Necolaiciuc a achizitionat, fara licitatie, produse mult supraevaluate de care compania nu avea nevoie.


El a traficat resursele financiare si activele CFR, prejudiciul total creat institutiei, prin abuz in serviciu contra intereselor publice, in toate cele trei dosare depaseste 70 de milioane de euro, coinculpati fiind directori cunoscuti de la conducerea Companiei de Cai Ferate, precum Misir Mihail Gabriel si Olaeru Viorica.

Viscolul si ninsorile au lasat fara energie electrica peste 80 de localitati din tara... Giurgiu: Un barbat si o femeie, gasiti inghetati in propria masina. Barbatul a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x