Antena Căutare

Fostul director CFR Mihai Necolaiciuc, trimis in judecata pentru deturnare de fonduri

Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe fostul director al CFR, Mihai Necolaiciuc, pentru savarsirea infractiunii de deturnare de fonduri. Acesta este acuzat ca a prejudiciat statul cu peste 50 de milioane de euro si a fost audiat in dimineata zildei de 27 aprilie de procurorii DNA. El a fost adus in tara pe 20 aprilie, dupa 6 ani de la disparitia sa.

Fostul director al CFR a fost adus in Romania cu un avion de linie si a fost escortat de doi politisti romani, care l-au preluat de la autoritatile americane.

Necolaiciuc a fugit din tara in 2005 si a fost arestat apoi in data de 17 iunie 2009 de Agentii Departamentului american pentru imigrare in Florida.

Mihai Necolaiciuc are cel putin 14 dosare penale la DNA si este cercetat pentru un prejudiciu de peste 50 de milioane de euro. Cat a fost la sefia CFR, Necolaiciuc a achizitionat, fara licitatie, produse mult supraevaluate de care compania nu avea nevoie.

Sursa: Antena3

Un muncitor a murit strivit sub un perete de beton pe santierul Bucuresti-Ploiesti... Studiu: Romanii sunt ingrijorati de soarta padurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x