Antena Căutare

Dumitru Tudor va fi cercetat in libertate pentru santajarea sotilor Reghecampf

E scandal mare in lumea fotbalului. Fostul impresar FIFA, Dumitru Tudor, zis "Mitica Ciorba", a fost ridicat de politie pentru santaj. A fost prins cand a luat aproape 3.000 de euro ca sa nu o denigreze pe Ana-Maria Prodan. Banii i-ar fi dat chiar sotul ei, antrenorul Stelei, Laurentiu Reghecampf. Cei doi sustin ca fostul impresar ameninta de luni intregi ca va dezvalui presei informatii, pentru a-i compromite.

Totul s-a incheiat cu un flagrant al politiei si cu o retinere chiar in restaurantul lui Dumitru Tudor, cunoscut drept "Mitica Ciorba". Fostul agent FIFA statea la o masa cu aghiotantul lui Gigi Becali, Ionut Lutu. El i-a transmis telefonic Anei Maria Prodan care este suma pe care Ciorba o cere ca sa cada la pace: 12.000 de lei, in locul tacerii. Era ora 19.00 cand Ana Maria Prodan si sotul ei, Laurentiu Reghecampf, au intrat in local. Antrenorul Stelei a fost cel care i-a dat plicul cu bani. Numai ca barbatul habar nu avea ca locul e impanzit de politisti. Asa ca, dupa nici cateva minute, statea intins pe podea, cu fata la pamant si catusele la maini. Banii marcati au fost scosi din buzunarul unui angajat al lui Ciorba.

Dupa opt ore de audieri fostul agent FIFA, Dumitru Tudor a fost dus direct la arest.

Neintelegerile dintre Dumitru Tudor si Ana-Maria Prodan sunt de notorietate. Initial s-au certat de la transferul unui jucator.

Saptamani la rand, Dumitru Tudor i-ar fi trimis Anei Maria Prodan mesaje si telefoane de amenintare.

"O sa te distrug daca nu-mi dai bani. O sa spun ca furai blanuri si ca erai prostituata", asa suna doar unul dintre mesaje. Ca sa taca, Ciorba le-a cerut sotilor Reghecampf intre 8.000 si 10.000 de euro.

Sotii Reghecampf s-au plans inclusiv lui Gigi Becali, de faptul ca erau terorizati.

Audierile in acest caz s-au mutat in cursul zilei la Parchetul Capitalei. De acolo, Ciorba a fost dus la judecatorie, cu propunerea de arestare preventiva.

Pretul celebritatii: Agentiile de modeling-fantoma, capcana in care cad tot mai multi tineri... Aici vin sute de copii! Clinica de Stomatologie infantila din Iasi, un adevarat focar de infectie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x