Antena Căutare

Fostul preot Cristian Pomohaci, decizie neașteptată de la judecători! Ce l-au anunțat

Fostul preot Cristian Pomohaci a făcut un anunț la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Se pare că acesta are toate motivele să fie bucuros, de când judecătorii au luat o decizie surprinzătoare în cazul său.

Fostul preot Cristian Pomohaci, decizie neașteptată de la judecători! Ce l-au anunțat Galerie
Fostul preot Cristian Pomohaci a primit o veste neașteptată de la judecători | sursa foto: realitateatv.net

Cristian Pomohaci este un fost preot care nu mai are nevoie de prezentări. Acesta a devenit cunoscut mai ales după ce a fost protagonistul unui scandal sexual, în urmă căruia și-a pierdut dreptul de-a mai fi preot. Ulterior s-a descoperit faptul că bărbatul a făcut inclusiv evaziune fiscală.

Cristian Pomohaci, veste neașteptată de la judecători

Totuși se pare că Pomohaci nu se oprește aici când vine vorba despre „a cădea în păcat”. Fostul preot a fost surprins încălcând în repetate rânduri regulile de circulație, motiv pentru care a fost amendat.

citește și: Fostul preot Cristian Pomohaci a fost prins în fapt și s-a văzut totul! Gestul a fost dezvăluit pe Facebook

În urmă cu două luni, chiar în județul natal, Cristian Pomohaci a fost amendat și a rămas și fără permis de conducere. Recent, acesta a primit din partea judecătorilor vestea că sancțiunea a fost anulată!

Fostul preot Cristian Pomohaci, decizie neașteptată de la judecători! Ce l-au anunțat

Fostul preot Cristian Pomohaci a primit o veste neașteptată de la judecători

Fostul preot Cristian Pomohaci a primit o veste neașteptată de la judecători

„Admite plângerea contravenţională formulată de petentul P.C.D., în contradictoriu cu intimatul I.P.J. BN. Anulează procesul-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria PBNX, nr. 0193408, încheiat la data de 17.06.2020. Înlătură sancţiunile aplicate prin procesul-verbal anulat, respectiv sancţiunea principală a amenzii contravenţionale în cuantum de 1.305 lei şi sancţiunea complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 90 de zile.

citește și: Cristian Pomohaci, lovitură dată judecătorilor! Cum a reușit fostul preot să scape de proces. Oamenii legii, fără reacție

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cererea urmând a fi depusă la Judecătoria Bistrița”, au decis judecătorii, potrivit celor de la Spynews.

Se pare totuși că fostul preot Cristian Pomohaci a fost sancționat pe nedrept de data aceasta și bărbatul a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a șterge din cazier acest eveniment neplăcut. În alte situații din trecut, judecătorii i-au respins cererile de anulare a sancțiunilor rutiere.

Creștere alarmantă a cazurilor de coronavirus în București, în ultimele 24 de ore. Numărul total de îmbolnăviri se aprop... Vor avea elevii liberă ziua de luni? Alegerile locale ar putea influența programul educațional: "Ne interesează să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x