Antena Căutare

UPDATE! Fostul presedinte Ion Iliescu, internat la Spitalul Elias

Ion Iliescu este din nou la Spitalul Elias. Medicii spun ca a ajuns acolo pentru investigatiile periodice. Se intampla la cateva luni de la ultimul control

Fostul presedinte a fost operat la Spitalul Elias in ianuarie 2012, pentru un polip la colon, iar in aprilie a avut un puseu de tensiune, insa analizele efectuate au fost in regula.

Ion Iliescu a mai fost internat la Spitalul Elias din Capitala si in 24 noiembrie 2011, cand i-au fost facute analize, medicii constatand ca nu are probleme majore de sanatate. Fostul presedinte a fost externat in ziua urmatoare, el scriind pe blog ca se simte bine si ca a avut "o indispozitie digestiva".

Iliescu a fost operat in mai 2005, atunci fiindu-i montate stenturi, dupa ce avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi si a unei cardiopatii ischemice cunoscute. Interventia a fost realizata in 18 mai 2005, iar Iliescu a ramas atunci in spital pana aproape de sfarsitul lunii, din cauza unor dureri in piept, aparute la cateva zile dupa montarea stenturilor.

Sursa: Mediafax

Constanta: O locomotiva cu abur ce a prins Primul Razboi Mondial risca sa ajunga la fier vechi... SOCANT! Carnea de cal a ajuns in restaurante si fast-food-uri! Reprezentantii firmei sunt anchetati si pentru falsificar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x