Căutare Live

Fostul primar de Cluj, Sorin Apostu, ramane in arest

Fostul primar al municipiului Cluj, Sorin Apostu, judecat pentru fapte de coruptie, ramane in arest, dupa ce Curtea de Apel Targu Mures i-a respins cererea de eliberare sub control judiciar. Decizia este atacabila cu recurs, in termen de 24 de ore.

Potrivit DNA, Sorin Apostu, a fost trimis in judecata, in stare de arest, pentru luare de mita in forma continuata (18 acte materiale), complicitate la spalare de bani in forma continuata (19 acte materiale), complicitate la fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma continuata (19 acte materiale), trafic de influenta in forma continuata (21 acte materiale), instigare la spalare de bani in forma continuata (23 acte materiale), instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, in forma continuata (23 acte materiale) si primire de foloase necuvenite.

In "Dosarul Apostu", au fost trimisi in judecata si Calin Mihai Stoia, Monica Undina Apostu si Aspazia Droniuc.

Foto: Intactimages

Ilie Nastase e in doliu: sora sa cea mare a murit... VIDEO! Inmormantare tragi-comica: Groparii au gresit groapa...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri