Antena Căutare

Fostul secretar de stat din MDRT Ioan Andreica, presedintele si vicepresedintele CJ Bistrita-Nasaud, retinuti de DNA

Fostul secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT), Ioan Andreica, presedintele Consiliului Judetean Bistrita, Liviu Rusu si vicepresedintele CJ Bistrita-Nasaud, Iancu Luca, au fost retinuti, in noaptea de vineri spre sambata, de procurorii DNA, potrivit declaratiilor facute la iesire din sediul DNA de avocatii din dosar, informeaza Hotnews, citand Agerpres.

Fostul secretar de stat in MDRT Ioan Andreica, presedintele si pe vicepresedintele CJ Bistrita au fost saltati de politisti, vineri, alaturi de alte persoane pentru a fi audiati la sediul DNA din Capitala in dosarul privind deturnarea de fonduri.


In data de 2 iunie 2011, DNA a efectuat mai multe perchezitii la sediul Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, fiind vizate in principal birourile presedintelui institutiei, Liviu Rusu, si vicepresedintelui Iancu Luca, dar si la sediul firmei Euroland 2000 SRL din Bistrita, administrata de fostul secretar de stat in MDRT Ioan Andreica, firma specializata in managementul general al proiectelor de instalatii electrice si de parcuri eoliene.

VIDEO! Suceava: Un copil de sase ani a fost sfasiat de caini... Avertismentul lui Purcaru: "Un cutremur puternic ar putea zdruncina Romania anul acesta sau in 2013"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x