Antena Căutare

Fostul sef al politiei de frontiera Mehedinti a devenit contrabandist

Toata viata i-a vanat pe contrabandisti, dar dupa ce s-a pensionat a trecut in tabara lor. Fostul sef al Politiei de Frontiera din Mehedinti a fost prins de agentii de la DIICOT in timp ce descarca din masina unui prieten sarb mai multe cutii ticsite cu tigari de contrabanda.

Cand si-au dat seama ca sunt incoltiti, amandoi au incercat sa fuga. Fostul politist de frontiera s-a predat dupa ce ofiterii DIICOT au tras mai multe focuri de avertisment.

Ofiterii DIICOT erau cu ochii pe fostul comisar sef Constantin Simandan de luni bune. Aveau informatii ca de cand a trecut in rezerva s-a apucat de contrabanda cu tigari. Banuielile lor s-au adeverit ieri cand l-au prins in flagrant pe fostul sef la politiei de frontiera din Mehedinti.

Fostul politist si complicele sau au incercat sa fuga cand i-au vazut pe ofiterii DIICOT. Oamenii legii au scos pistoalele si au tras mai multe focuri de avertisment. Constantin Simandan s-a oprit, dar complicele sau a reusit sa scape. Ofiterul contrabandist a fost retinut pentru 24 de ore.

Daca va fi gasit vinovat, el risca sa stea pana la 7 ani dupa gratii. Aceeasi pedeapsa il asteapta si pe complicele sau. Cetateanul sarb a fost dat in urmarire internationala.

Doi militari raniti intr-o explozie, in Bistrita Nasaud... Descinderi in Bucuresti si Ilfov: Mascatii, pe urmele afaceristilor cu fier-vechi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x