Antena Căutare

Adrian Grădinescu, fratele comentatorului sportiv Emil Grădinescu, a murit în urma unui infarct

Regizorul de emisie Adrian Grădinescu, fratele comentatorului sportiv Emil Grădinescu, a murit duminică seară, în urma unui infarct.

Regizorul de emisie Adrian Grădinescu, fratele comentatorului sportiv Emil Grădinescu, a murit duminică seară, în urma unui infarct.

Adrian Grădinescu era regizor de emisie la TVR și fost jucător de tenis de masă de performanță. El a fost fratele lui Emil Grădinescu și cumnatul cântăreței Carmen Trandafir.

„Departamentul TVR Sport deplânge fulgerătoarea dispariție a colegului nostru Adrian Grădinescu, regizorul de emisie a sute de transmisiuni pentru diverse sporturi, campionate interne și transmisiuni internaționale, emisiuni... și nu numai... Dumnezeu să îl odihnească în pace!", a anunțat TVR Sport pe Facebook.

„Adrian Grădinescu, cel mai bun prieten al tenisului de masă, de la TVR, a trecut în neființă. A jucat tenis de masă de performanță, la Buzău, și a rămas aproape de noi, sprijinindu-ne de fiecare dată, necondiționat. Am făcut o echipă excelentă, era atât de inimos și implicat, un prieten extraordinar. Îi mulțumim pentru tot, nu avem cuvinte să ne exprimăm regretele. Ne vom aminti de el cu drag și dor. Condoleanțe familiei și putere să înfrunte momentul atât de dureros. Dumnezeu să-l odihnească!", arată un mesaj publicat pe Facebook de Federația Română de Tenis de Masă.

Prima soție a omului de televiziune a murit în urmă cu câțiva ani, după o luptă grea cu cancerul.

Ce se întâmplă cu apelul la 112! Raed Arafat a făcut anunțul care schimbă totul despre serviciile de urgență... Gripa în România. Cum ai grijă de un copil care a făcut gripă?...
Zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 28 mai 2023. Nativii din zodiac se vor...
Horoscopul zilei de 29 mai 2023. Scorpionii reușesc să-și crească veniturile. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 mai 202 spune că nativii din zodia Scorpionului reușesc să-și crească...
Parteneri
7 tipuri de acizi pentru față. Cum îi integrezi în rutina de îngrijire
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x