Antena Căutare

Adrian Grădinescu, fratele comentatorului sportiv Emil Grădinescu, a murit în urma unui infarct

Regizorul de emisie Adrian Grădinescu, fratele comentatorului sportiv Emil Grădinescu, a murit duminică seară, în urma unui infarct.

Regizorul de emisie Adrian Grădinescu, fratele comentatorului sportiv Emil Grădinescu, a murit duminică seară, în urma unui infarct.

Adrian Grădinescu era regizor de emisie la TVR și fost jucător de tenis de masă de performanță. El a fost fratele lui Emil Grădinescu și cumnatul cântăreței Carmen Trandafir.

„Departamentul TVR Sport deplânge fulgerătoarea dispariție a colegului nostru Adrian Grădinescu, regizorul de emisie a sute de transmisiuni pentru diverse sporturi, campionate interne și transmisiuni internaționale, emisiuni... și nu numai... Dumnezeu să îl odihnească în pace!", a anunțat TVR Sport pe Facebook.

„Adrian Grădinescu, cel mai bun prieten al tenisului de masă, de la TVR, a trecut în neființă. A jucat tenis de masă de performanță, la Buzău, și a rămas aproape de noi, sprijinindu-ne de fiecare dată, necondiționat. Am făcut o echipă excelentă, era atât de inimos și implicat, un prieten extraordinar. Îi mulțumim pentru tot, nu avem cuvinte să ne exprimăm regretele. Ne vom aminti de el cu drag și dor. Condoleanțe familiei și putere să înfrunte momentul atât de dureros. Dumnezeu să-l odihnească!", arată un mesaj publicat pe Facebook de Federația Română de Tenis de Masă.

Prima soție a omului de televiziune a murit în urmă cu câțiva ani, după o luptă grea cu cancerul.

Ce se întâmplă cu apelul la 112! Raed Arafat a făcut anunțul care schimbă totul despre serviciile de urgență... Gripa în România. Cum ai grijă de un copil care a făcut gripă?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x