Antena Căutare

UPDATE! 58 de persoane din lumea bancara, ridicate de procurorii DIICOT

E din nou cutremur in lumea bancherilor! 58 de persoane, nume grele, au fost ridicate de procurorii DIICOT sub acuzatia de fraude bancare. Iar prejudiciul este unul record: 85 de milioane de euro! Cu ajutorul unor directori de banci si notari publici, mai multi afaceristi ar fi obtinut credite in mod ilegal. Vă reamintim, luna trecuta, un dosar identic s-a lasat cu arestari in lumea finantelor.

Actiunea a vizat destructurarea unui grup infractional organizat, constituit din 58 de persoane, specializat in savarsirea infractiunilor de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalarea banilor.

Mai multi afaceristi din Capitala ar fi luat ilegal credite de la doua banci, pentru 35 de firme, cu sprijinul a sapte directori ai bancilor.

Prejudiciul se ridica la 85 de milioane de euro. La sediul DIICOT vor fi audiate 90 de persoane, urmand ca dupa finalizarea audierilor sa fie dispuse masurile legale in cauza.

O batrana din Piatra Neamt si nepotul ei au fost la un pas sa arda de vii in propria casa... Avertizare de ger si vant pana pe 15 decembrie: -26 de grade in estul Transilvaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x