Antena Căutare

Frigul crâncen, din ultimele zile, UCIDE fără milă! Până la -39,6 de grade și peste 24 de morţi (VIDEO)

Europa rămâne marţi sub un val de frig provenind din Siberia - de la Baltica şi până la Marea Mediterană -, soldat cu cel puţin 24 de morţi în decurs de patru zile, scrie AFP.

Europa rămâne marţi sub un val de frig provenind din Siberia - de la Baltica şi până la Marea Mediterană -, soldat cu cel puţin 24 de morţi în decurs de patru zile, scrie AFP.

Acest val de frig - numit ”Bestia din Est” de către presa britanică, ”Ursul din Siberia” în Olanda şi ”tunul de zăpadă” în Suedia sau ”Moscova-Paris” în Franţa - provoacă temeri cu privire la sănătatea celor mai fragili, a persoanelor fără adăpost sau peroanelor în vârstă şi perturbă transporturile.

Temperaturile urmează să rămână glaciale în noaptea de marţi spre miercuri. Spre exemplu, în Germania se aşteaptă -24°C, în Estonia -29°C, iar în Cehia -18°C.

Cel puţin 24 de persoane au murit din cauza frigului începând de vineri, şi anume nouă în Polonia - dintre care cinci în noaptea de luni spre marţi, patru în Franţa, trei în Cehia - persoane făr adăpost, cinci în Lituania, două în România - inclusiv o femeie în vârstă de 83 de ani găsită marţi acoperită de zăpadă în stradă - şi o persoană fără adăpost în Italia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În Estonia, frigul a făcut în februarie şapte victime. În Suedia, -39,6°C au fost înregistrate luni în Laponia, iar Austria a înregistrat -25,4° la Flattnitz (sud) - un record în februarie.

Londra a fost afectată marţi de ninsori puternice. Ziarele britanice au publicat fotografii cu canotori pe râul Cam, acoperit de zăpadă, şi valuri îngheţate la Weston-super-Mare.

Măsuri de ultima oră luate de autorități, în plin COD GALBEN: Peste 100 de trenuri şi 11 curse aeriene au fost anulate! ... Medic lovit intenționat de şoferul unui taxi în care se urcase. I-ar fi cerut să nu mai fumeze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x