Antena Căutare

Fumătorii sunt în culmea fericirii! Se schimbă legea radical, la două luni de la adoptare!

Veste importantă pentru fumători! Se pare că legea antifumat a intrat din nou în atenția senatorilor, care au decis că este cazul de o nouă modificare.

Fumătorii sunt în culmea fericirii! Se schimbă legea radical, la două luni de la adoptare! Galerie
Vestea bucură numeroși români

Veste importantă pentru fumători! Se pare că legea antifumat a intrat din nou în atenția senatorilor, care au decis că este cazul de o nouă modificare.

Potrivit informațiilor, se urmărește reînființarea unor spații pentru fumat. Dacă modificările vor fi adoptate de Senat, atunci acestea ar urma să fie dezbătute și în Camera Deputaților.

Legea anti-fumat va fi modificată din temelii. Românii vor putea fuma în locuri publice!

La nici două luni de la intrarea în vigoarea a controversatei legi, senatorii vor să redefinească noțiunea de „spațiu închis”, înlocuind ideea de spațiu cu doi pereți laterali cu cea de pereți de jur împreună.

Vestea bucură numeroși români

Legea este văzută ca fiind discriminatorie pentru fumători.

Potrivit noilor prevederi, se vor putea deschide camere speciale, destinate exclusiv fumatului, bine izolate şi corect inscripţionate. Sunt schimbări şi privind locurile în care se va permite fumatul. Pe lângă penitenciare, senatorii au adăugat şi spitalele de psihiatrie, informează digi24.ro.

S-a pregătit patru ani și a luat note maxime, ca să devină primul cosmonaut român! 35 de ani de la zborul în Cosmos al l... Avertizare meteo! Meteorologii anunță grindină și descărcări electrice!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x