Antena Căutare

Functionarii publici au suspendat greva generala, dar vor continua protestele

Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie a anuntat ca a decis sa suspende greva generale incepand de miercuri, ora 11.00, din cauza indiferentei guvernului, insa nu vor renunta la proteste.

"Din ianuarie ni s-au micsorat veniturile salariale cu pâna la 45%. S-au semnalat incercari de intimidare, insotite de amenintari pe parcursul acestei greve. Datorita faptului ca guvernantii nostri n-au dat niciun semn ca ar putea sa le pese de aceasta greva generala, ... dar noi nici nu ne asteptam la un semn, atunci am hotarat ca incepand de astazi de la ora 11.00 sa suspendam greva generala cu precizarea ca conflictul si miscarile de protest ale federatiei noastre continua"


Bobina a precizat ca prin greva declansata pe 31 mai, la care au participat peste 65.000 de salariati din administratie, s-a incercat sensibilizarea Parlamentului, "singurul care ar putea lua o decizie serioasa, umana pentru oameni."

Luni, 31 mai, Federatia Nationala a Sindicatelor din Administratie a intrat in greva generala. Nemultumirile acestora sunt legate de reducerea salariilor si promisiunea de reducere a personalului cu 25%.

VIDEO! Vanatorii de tornade in actiune... Bir nou la Sanatate: taxa pe „pacientul 21“...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x